Julies historie

Bodily Distress Syndrome

For fire år siden blev jeg diagnosticeret med BDS (Bodily Distress Syndrom).

En lidelse, hvor éns krop sender et utal af signaler, der oftest forekommer som smerter. Mine mest dominerende smerter består bl.a. af hovedpine, kvalme og svimmelhed. I håbet om, og troen på, at kunne leve et normalt ungdomsliv, valgte jeg målrettet at forsøge på at overhøre og ignorere alle symptomer og smerter.
Men på den måde glemte jeg også at lytte til min egen krop. At lytte til mig selv. Jeg har længe haft svært ved at være i min krop, og at mærke denne. At mærke mine grænser, og hvad jeg i bund og grund har haft lyst og/eller behov for. Med alle de valg, man igennem livet skal træffe (og især i 20’erne), har det været en stor hæmmer for mig.

På en sofa i Randers’ hyggeligste og varmeste hjemmekontor, blev jeg fra første session mødt med en enorm respekt, forståelse og anderkendelse – tre vigtige, men ikke altid eksisterende faktorer, man møder som ’den syge’.
Her skabte Anna et rum, hvor jeg stille og roligt kunne øve mig – tage fat i tendenser, overhørte signaler, fordømmende tanker osv.
Jeg fik lov at mærke ”min indre kerne”. Dét at give sig selv lov til bare at være, og give sig hen til hypnosen er noget af det varmeste og bedste jeg længe har gjort.
Gennem forløbet har jeg ikke kun mærket en større kærlighed og ro omkring mig selv, men jeg er også begyndt at blive nysgerrig på mine symptomer og min krop – uden at have en angst for dem.

Jeg kan stærkt anbefale hypnose og ikke mindst hypnose ved Anna. Hun er en kæmpe stjerne i sit erhverv – og ikke mindst som menneske. Tak!

Skrevet af Julie, 23 år

Julie