Frejas historie

Forstoppelse og social tilbagetrækning

Min datter på 11 år er kommet hos Anna i forbindelse med en meget svær forstoppelse, som vi gennem en del år, har forsøgt at fordrive med mange forskellige løsninger – uden held.

Før vi startede hos Anna, har min datter fået Movicol gennem 3-4 år, hun blev mere og mere indesluttet og påvirkelig overfor udfordringer og problemer i hendes omverden, som med tiden bevirkede, at hun efter skole altid sad på sit værelse.

Der var intet overskud til legeaftaler og fritidsaktiviteter.
Vi kom hos Anna i et desperat forsøg på at få vores datter mere i trivsel og tilbage til et sundt børneliv.

Vi har besøgt Anna i alt tre gange. Anna er meget kompetent, imødekommende og i børnehøjde.

Min datter var helt fra starten meget tryg ved Anna og for mig som mor, var det første møde fantastisk. Jeg har prøvet med alle mulige behandlinger og tiltag at bringe min datter i trivsel. Anna gjorde det på første møde klart, at vi gennem hypnosen kunne hjælpe min datter til at stå stærkere i sig selv, og dermed ikke lade sig påvirke helt så meget at omverdenen.

Det var en kæmpe lettelse, at det ikke var mig, som mor der skulle fikse det, men at Anna har klædt hende på til at stå stærkere i sig selv.

I dag spiller min datter fodboldt 2-3 gange om ugen, hun har legeaftaler, er mere i trivsel og får bare langt mere ud af livet – det er simpelt, men helt fantastisk – tusind tak Anna 🙂