Leas historie

Angst for køresyge

Lea blev mere og mere angst for at blive køre- og søsyg og pludselig tilkom en voldsom angst for at kaste op. Angsten bredte sig som ringe i vandet og flere og flere ting blev vanskelige, angstprovokerende og valgt fra: f.eks. soveaftale med bedsteveninden. Vi havde pludselig en ulykkelig pige.

Vi fulgte i efteråret 2019 et Cool Kids forløb med behandling af angst. Lea fik en masse ud af forløbet, fx. at hun ikke var alene med angsten og arbejdede med at tro på sig selv.

Men hun kom dog ikke i dybden med angsten for at kaste op og blive syg. Vi kunne simpelthen ikke komme det nærmere uden at hun brød sammen.

Jeg havde set et foredrag med Anna og havde fået et rigtig godt indtryk af hende. Da det handler meget om tillid, var det netop det, der overbeviste mig om, at turen fra København til Annas klinik i Randers var besværet værd.

Anna og Lea talte godt sammen, og efter 1. gangs hypnose var Lea afslappet og træt: hun var modtagelig for hypnosen. Efter første session gik jeg derfra med en klar fornemmelse af, at det her – det kommer til at virke! Jeg var så opløftet – vi fik sammen indentificeret Leas udfordringer og måden Anna kom hende i møde, i at tale om angsten gjorde mig så tryg og glad. Hun fik en lydfil med hjem, som hun hører om aftenen inden hun skal sove.

Da vi kom igen 14 dage senere, og Lea skulle sætte ord på, hvordan hun havde haft det, var jeg først overrasket – helt blæst bagover – efterfølgende lettet og rørt. Lea sagde: ”jeg har det godt, jeg har sovet bedre og overhovedet ikke været bange for at blive syg eller bange for at blive bange den sidste uge”.

Lea fik en personlig lydfil med hjem anden gang – lavet TIL hende af Anna. Den har hun på sin telefon.

Anna mente ikke, Lea behøvede at komme igen: Lea har sluppet angsten i hverdagen, er mere glad, sover godt og selv igen hele natten. Lea har dog fået smag for hypnose og var ikke helt enig ????. Vi har derfor booket en tid nogle måneder ude i fremtiden, men det er ikke sikkert vi får brug for den.

Skrevet af Leas mor