Maries historie

Søvnproblemer

Det har været et fantastisk møde. ENDELIG fandt vi en, der kunne hjælpe Marie OG os.
Marie har egentlig aldrig kunnet sove alene, ihvertfald kun i kortere perioder. Hun har altid været afhængig af os som forældre til at skulle sove. Tit og ofte har det ikke engang været nok, at hun sov med en af os, hun kunne stadig være angst. Da Marie er teenager og godt igang med at skulle leve sit eget liv, besluttede vi os for et år siden for, at NU skulle det være slut! Hun startede hos en psyko terapeut; med nogen effekt. Men slet ikke det, vi havde håbet. Marie ønskede at stoppe derude, og det gav heller ikke mening at fortsætte. Jeg havde hørt om dig Anna, gennem en af Maries veninder, der havde haft virkelig god effekt af dine behandlinger, endda i en meget kort periode! SÅ et halvt år efter Marie var stoppet hos psykoterapeuten, kontaktede vi dig.

Og jeg må bare sige; det er rent trylleri:). Marie kan nu sove alene, når hun er hos mig. Hun falder selv i søvn, sover hele natten (og en del tungere end hun gjorde tidligere). Hun kan enkelte gange stadig kalde på mig, men ikke ret ofte. Vi SOVER rent faktisk hjemme hos os; både Marie og jeg:). Hun er stadig udfordret hjemme hos sin far, men det går fremad. Mere end vi havde turdet håbe på.

Jeg kan mærke, at den selvstændighed det giver hende, at hun ikke længere er afhængig af mig på samme måde gør, at hun også kan “trække” sig fra mig, som man skal i den alder. Det er også en virkelig stor gevinst og vigtigt for Maries udvikling henimod voksenlivet.
Hele forløbet har været stille og roligt, med fuld tillid til dig, Anna. Jeg har set frem til vores samtaler hos dig, hvor også jeg har fået sat en del ting på plads.
Du er meget behagelig at komme hos, og jeg synes du har favnet os alle. Du har været meget respektfuld overfor os alle tre, og neutral i fht både min eksmand og jeg (det at kunne rumme en skilsmisse familie er en stor del af det).

Marie har også haft tillid til dig fra dag 1, og du fik hende straks til at føle, at det her kan lykkes.
Stor respekt til dit arbejde, og til dig som menneske????.

Skrevet af Maries mor, Louise Hasselstrøm