Emmas historie

Angst for at sove ude og indsovningsproblemer

Vi tog kontakt til Anna for at få hjælp til Emma på 10 år, som havde svært ved at falde i søvn og sove andre steder end hjemme.
Hun havde det allerbedst når vi alle var hjemme.
Emma havde et stort ønske om at kunne deltage i sociale arrangementer, der kræver overnatning og at være til overnatning hos veninder. 
Når det var puttetid hjemme, havde hun brug for, at der var en voksen hos hende til hun sov. Når hun prøvede på at sove hos en veninde, blev hun rigtig ked af det, når det var tid til at sove.
Selvom hun var i trygge rammer med hendes bedste veninde og hendes forældre, som hun kendte rigtig godt, så ville hun bare hjem.
Efter 3 omgange hypnoterapi har Emma formået at sove hos en veninde og overnattet til et sportsarrangement sammen med hendes veninder.
Det har været en utrolig positiv oplevelse at være i behandling hos Anna, som på en kærlig og konstruktiv måde har guidet os forældre til at hjælpe Emma bedst muligt, samt givet Emma de rette værktøjer til at kunne overkomme hendes frygt.
Vi har igen fået vores glade pige tilbage, som har overskud og energi til at være deltagende i familielivet og overskud til at give skolearbejdet fokus og energi.

Mikkel og Marianne, forældre til Emma