Oscars historie

Funktionelle mavesmerter og skolevægring

Vi havde en dreng der døjede med ondt i maven og var i et forløb ved børnelægen.
Han kom hurtig på movicol, da han havde forstoppelse og det løste forstoppelsen, men ikke mavesmerterne. Vi prøvede zoneterapi, men det hjalp desværre ikke Oscar. Så kørte vi laktosefri, men det hjalp heller ikke. På nuværende tidspunkt gik Oscar ikke meget i skole. Han mødte måske ind, men gik hurtigt hjem, når han fik det for skidt. Vi var selvfølgelig til møder på skolen, hvor vi lavede planer og Oscar havde nogle samtaler med en pædagog.

Oscars mavesmerter var uforandrede, og vi havde en dreng uden liv i ansigtet. Det eneste han kunne var at ligge i sin seng eller på sofaen, så han fik set meget tv og iPad.
Det var på dette tidspunkt vi overvejede hypnose og vi tog kontakt til en behandler i Horsens, der sendte os videre til “Din magiske hjerne”. Vi tog kontakt til Anna og fik nogle tider. Her startede en tradition for Oscar og hans far. Vi havde jo en lille dagsrejse hver vej (næsten en time), så vi måtte jo i pølsevogn hver gang vi kørte til Randers.
Før vi besøgte Anna første gang; skulle vi udfylde nogle skemaer. Da vi så kom på besøg hos Anna tog vi en snak. Der blev hurtig lavet en plan for hvordan Oscar skulle komme tilbage til skolen. Derefter skulle Oscar i hypnose og så var det pølsevognstid ????

Den plan der blev lagt var, at Oscar skulle begynde i skolen på deltid. Dvs nogle dage skulle han være i skole indtil frokost, og så SKULLE han gå hjem og nogle dage skulle han ikke i skole. Men planen skulle følges, også selvom maven sagde av! Her brugte han nogle øvelser fra Anna til at omprogrammere mavens “spamfilter”.
Det tog ikke lang tid før vores “gamle” glade dreng begyndte at komme tilbage.
I dag har vi en dreng der elsker at gå i skole og aldrig har ondt i maven længere. Vi var oppe og besøge Anne 7 gange. Den sidste gang var fordi Oscar bare gerne ville op og afslutte forløbet og have en sidste omgang hypnose (han elskede det).

Oscar og Morten Eeg (Oscars far)