Marias historie

Angst for at sove ude

Marias mor fortæller:

Maria var 15 år, da hun kom til dig i behandling, og havde lidt af angst og soveproblemer i næsten 4½ år. Havde forinden haft 2 psykolog behandlings perioder – helt uden virkninger!

Hun fik 2 behandlinger hos dig – og dette ændrede alt:

Nu kan hun sove alle mulige steder henne, og have veninder og venner med hjemme og overnatte også. ALLE ritualer er ophørt fuldstændig (!), og hun er i dag som en hvilken som helst anden 16 årig teenager.

Kunne deltage hele studieturen uden nogen som helt angstanfald.

Det har været en ubeskrivelig lettelse for hele familien – hun er befriet, og som forældre er der faldet uendelig mange tunge sten fra hjerterne. Hendes søster blomstrer nu op, får fokus og opmærksomhed, og er ikke længere et ”skygge” barn.

At komme hos dig Anna, har været et totalt scene skift i vores liv – vi fik håb og drømme tilbage, og energi og glæde over at være befriet for begrænsninger og helt vild dårlig energi og skænderier derhjemme.

Du skal vide, at jeg meget ofte tænker på dig Anna, og jeg er så taknemmelig for hvor langt Maria er kommet til i dag – du skulle se og høre hende, du ville garanteret ikke kunne kende hende igen.

Lige efter behandlingerne hos dig sagde hun direkte til mig:

”mor, er der noget i dit liv du har fortrudt…” (svært at svare på som mor)…”hvorfor, spurgte jeg” – og så sagde Maria: ”jo, for jeg har fortrudt at jeg ikke har gjort dette noget før – tænk sig, jeg KAN jo godt – jeg vidste det bare ikke. Der er så meget jeg nu kan komme ud og opleve, og jeg har så meget jeg skal have indhentet, og jeg glæder mig så meget”.

(jeg var så stolt da hun sagde dette, og jeg græd faktisk af glæde og lettelse – og befrielse!).

Befrielse er et ord, jeg virkelig har mærket som mor – min barn blev befriet, og det gjorde resten af familien også.

 Marias mor